Donații

Redirecționează 3,5% din impozit

Devino parte a misiunii "Quo Vadis Music" redirecționând 3,5% din impozitul pe care îl datorezi statului, către asociația noastră, completând formularul 230. Click aici pentru a descărca Formularul 230 precompletat.

Când completezi formularul 230 pentru direcționarea a 3,5% din impozitul pe venit, nu renunți la banii tăi, ci doar decizi în locul statului cum trebuie să fie cheltuite sumele care oricum ți se rețin lunar din salariu de către acesta.

O dată pe an, ai șansa să contribui astfel la realizarea sau continuarea unor proiecte interesante și utile. Completând acest formular până la data de 25 mai, a.c., poți să susții și să încurajezi misiunea muzicală Quo Vadis Music, prin intermediul căreia mulți copii, tineri și vârstnici pot fi ajutați să se implice tot mai mult întru glorificarea lui Dumnezeu, atât cu vocea cât și cu instrumentele lor. Misiunea Quo Vadis Music a ajutat și ajută în continuare multe persoane să-și descopere propriile talente muzicale și să-și dezvolte aptitudinile în acest domeniu al artei, oferind fiecăruia acea bucurie și satisfactie de a ști că este folositor și apreciat de cei din jur pentru abilitățile nou descoperite (și perfecționate ulterior) cu ajutorul acestei misiuni.

Poți susține misiunea Quo Vadis Music chiar și 2 ani consecutiv, iar pentru aceasta nu trebuie decât să bifezi căsuța corespunzătoare din formularul 230.

 

Primim donaţii în următoarele conturi bancare:

 RON: RO54BTRLRONCRT0275316501

 EUR: RO04BTRLEURCRT0275316501

 USD: RO08BTRLUSDCRT0275316501

 Banca Transilvania, sucursala Ploiești,

 cod SWIFT: BTRLRO22, cod BIC: BTRLRO22XXX,

    pe numele: Asociatia "Quo Vadis Music"

Cod de Identificare Fiscală: 33687181