Cantarile din PDC (culegere de imnuri 'Pe Drumul Credintei') in format *.mid

Culegerea de imnuri "Pe Drumul Credintei", editia 2004, cuprinde toate cele 456 de cantari din cartea P.D.C. (in format text, emisa si apoi revizuita de Uniunea CCCdEv), utilizata in cadrul Comunitatilor Cultului Crestin dupa Evanghelie si a fost lansata la data de 1 Nov 2004 de catre Uniunea C.C.CdEv din Romania, impreuna cu un CD inserat la sfarsitul acestei carti. (CD-ul atasat cuprinde toate cantarile in format electronic (* .mid), accesibil pe orice computer PC dotat cu o placa de sunet*.

In prezent, stocul de culegeri PDC 2004 este epuizat. Pana la o noua retiparire a cartii de catre UCCdEv, puteti solicita o copie in format *.pdf a acestei culegeri, trimitand o cerere scrisa la sediul Uniunii Comunitatilor Cultului Crestin dupa Evanghelie din Bucuresti, Sos. Andronache, nr. 60A, sect.2, tel. +40-021-2407865, +40-021-2408795, site:www.ccev.ro .

Dupa ce vi se aproba cererea, trimiteti va rog o fotografie (in format *.jpg) a acestei cereri aprobate, pe adresa acestui site (vezi la sectiunea "Contact"). In baza cererii aprobate, veti primi dreptul la o singura tiparire a fisierului in format *.pdf pe care Quo Vadis Music va vi-l va trimite prin email. In aceasta cerere, va veti angaja in scris sa nu tipariti cartea in mai mult de un exemplar (numai pentru folosinta personala). 

 Puteti asculta orice cantare din aceasta culegere, utilizand player-ul de mai jos. Auditie placuta!  

 

La sectiunea "Filter" scrieti numele cantarii pe care vreti sa o cautati si apasati Enter sau dati click cu mous-ul pe numele cantarii.