Cantarile din PDC (culegere de imnuri 'Pe Drumul Credintei') in format *.mid

Culegerea de imnuri "Pe Drumul Credintei", editia 2004, cuprinde toate cele 456 de cantari din cartea P.D.C. (in format text, emisa si apoi revizuita de Uniunea CCCdEv), utilizata in cadrul Comunitatilor Cultului Crestin dupa Evanghelie si a fost lansata la data de 1 Nov 2004 de catre Uniunea C.C.CdEv din Romania, impreuna cu un CD inserat la sfarsitul acestei carti. (CD-ul atasat cuprinde toate cantarile in format electronic (* .mid), accesibil pe orice computer PC dotat cu o placa de sunet*.

In prezent, stocul de culegeri PDC 2004 este epuizat. Pentru informatii suplimentare despre o eventuala retiparire a culegerii, puteti sa va adresati la sediul Uniunii Comunitatilor Cultului Crestin dupa Evanghelie din Bucuresti, Sos. Andronache, nr. 60A, sect.2,

tel/fax +40-021-2407865, site: http://www.bcev.ro/.

Puteti face o cerere in vederea retiparirii acestei carti. Uniunea Bisericilor CdEv ar putea lansa pe piata un nou tiraj (au mai fost 3 pana acum), daca exista suficiente cereri pentru aceasta culegere.

 Puteti asculta orice cantare din culegerea PDC 2004, utilizand player-ul de mai jos. Auditie placuta!  

 

La sectiunea "Filter" scrieti numele cantarii pe care vreti sa o cautati si apasati Enter sau dati click cu mouse-ul pe numele cantarii.